Verkkokaupan ehdot

KAUPPAEHDOT

päivitetty 26.03.2019

Nämä ehdot yhdessä muiden sivustolla mainittujen ehtojen ja käytäntöjen  kanssa muodostavat kokonaisen palvelu- ja kauppasopimuksen. Maioriginals.com on MAI Merchandise Oy:n (y-tunnus 2946642-9) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan MAI Merchandise Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Toimittajan välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. MAI Merchandise Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa maioriginals.com -sivustolta.

PALAUTUKSET JA VAIHDOT

Tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakaspalautus on maksuton.Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: CD-/BluRay-/DVD-/LP- tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla (esim. alusvaatteet) ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote on vioittunut tai siinä on havaittavissa jokin virhe, ota ystävällisesti yhteys sähköpostitse asiakaspalveluumme info@maioriginals.com.

OHJEET ASIAKASPALAUTUKSEEN

Kun haluat palauttaa tuotteen, kirjoita pakkaukseen osoite:

MAI Originals/PAN-SERI
Kalustetie 4
01720 VANTAA

SEKÄ palautustunnus 655468 ja vie paketti postiin.

Asiakas on vastuussa palautuksesta siihen saakka, kunnes paketti on saapunut varastollemme. Ota palautuksesta kuitti talteen, jossa näkyy palautuksen seurantakoodi. Kuitti toimii todisteena palautuksesta.

Jos paketti on toimitettu pakettiautomaattiin, toimi tekstiviestissä saamiesi palautusohjeiden mukaan. Paketti palautuu alkuperäisellä automaattikoodilla ja paketin päällä olevalla osoitekortilla.

Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Tulostathan ja täytät ystävällisesti mukaan myös asiakaspalautuslomakkeen. MAI-palautuslomake.pdf

Jos haluat palautuksesta lisätietoa, ole yhteydessä asiakaspalveluun: info@maioriginals.com

TAKUU JA VIRHEVASTUU

MAI Merchandise Oy vastaa tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta. Asiakaspalvelusta saat lisätietoa.

REKLAMAATIOT

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen tai kuitin ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen tai reklamaation yhteydessä. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen info@maioriginals.com.

TIETOSUOJA

Sivustolla käytetään evästeitä. Lisätietoja evästeistä löydät tietosuojakäytännöstämme.

MAKSAMINEN

https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Maksupalvelun välittäjänä toimii Checkout Finland.Laskulla maksettavan tilauksen loppusumma voi olla enimmillään 5000€, ja tilaajan luottotiedot tarkistetaan tilauksen käsittelyn yhteydessä. Lisäksi tilaajan tulee olla täyttänyt 20 vuotta. Tämä maksuvaihtoehto on mahdollinen ainoastaan tilatessasi tuotteita omaan vakituiseen osoitteeseesi.

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan:
<href=”https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf”>collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com

TOIMITUS

MAI Originals tarjoaa kattavan kuljetusvalikoiman sekä kotimaahan että ulkomaille. Toimituskulut perustuvat tilauksen kokonaispainoon ja lopullinen hinta määräytyy tilauksen sisältämien tuotteiden painon mukaan.

Ulkomaan toimituksissa mahdolliset verot ja tullimaksut määräytyvät kohdemaan mukaan ja saatavilla olevat toimitustavat voivat vaihdella maakohtaisesti. Myös arvioitu toimitusaika vaihtelee valitun toimitustavan mukaan. Ulkomaan toimituksissa alla olevat hinnat ovat hinta-arvioita ja lopullinen hinta määräytyy painon ja kohdemaan mukaan.

Tuotteiden nouto varastolta on mahdollista arkipäivisin klo 10.00 –16.00. Toimitilamme sijaitsevat Konalassa, Helsingissä. Sovithan tulostasi kuitenkin etukäteen asiakaspalvelun kanssa. Toimitusaika on kotimaassa 7-14vrk.

NOUTO VARASTOLTA 0 €
POSTIPAKETTI(MAX 10KG) 7,90€
POSTIPAKETTI (10-35KG) 16,90€
POSTI KOTIPAKETTI (0-2KG) 10,90€
POSTI KOTIPAKETTI (2-10KG) 12,90€
POSTI PIKKUPAKETTI (MAX 2KG) 5,90€
MATKAHUOLTO LÄHELLE-PAKETTI (0-10KG) 9,90€
MATKAHUOLTO LÄHELLE-PAKETTI (10-30KG) 14,90€

ASIAKASPALVELU

Sähköposti: info@maioriginals.com